UUTISET

Joutjärven seurakunnan varhaisnuorisotyön uutisia

Hiihto-/talvilomalla ei kerhoja

Hiihtolomalla ei ole kerhoja. Kerhot näillä näkymin jatkuvat maanantaina 8.3, ellei uusia rajoituksia tule voimaan ennen sitä. Kunnanksen askartelukerho ja kirkon palloilukerho päättyvät vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Hyvää hiihtolomaa!

Mäenlasku

Kerhot jatkuvat

Kerhot jatkuvat jälleen 15.2. Tulethan kerhoon terveenä ja tullessasi käy pesemässä kätesi. Tervetuloa mukaan! Talvilomalla (viikko 9 ) kerhot ovat tauolla.

Mäenlasku

Rajoitukset

KORONARAJOITUKSET! Juuri kun on saatu kerhokausi aloitettua, iskevät uudet rajoitukset. Tällä viikolla kerhot vielä ovat normaalisti, mutta ensi viikosta (25.1 –>) kerhot ovat tauolla 15.2 saakka. Katsotaan miten tilanne kehittyy ja mitkä rajoitukset ovat silloin voimassa. Pahoittelen tilannetta, mutta näiden sääntöjen ja rajoitusten mukaan on mentävä.

Kerhot alkavat taas tällä viikolla! Kerhot alkavat rajoitteiden puitteissa. Älä tule kipeänä, muista pestä sisään tullessa kädet ja noudata kerhonohjaajien ohjeita. Tervetuloa mukaan!

Joulunaika

Kerhot ovat tältä vuodelta päättyneet. Kevään kerhot alkavat viikolla 2, jos koronatilanne sen sallii. Päivitän kevään kerhot sivustolle mahdollisimman pian. Kiitämme kaikkia kuluneesta vuodesta ja toivotamme teille kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulunaikaa!

Syksyn 2020 kerhot

Syksyn kerhotilanne on nyt päivitetty sivuille. Samaten leiri-ilmoittautuminen on avattu. Syysesitteen voit lukea https://jovijunnut.net/tapahtumat/Kerhoissa muutoksia sen verran, että Kuviskerho päättyi suunnitelman mukaan syyslomaan. Palloilukerho päättyi myös tältä vuodelta ja se jatkuu taas tammikuussa. Uusia kerhoja yritetään saada tammikuussa aikaiseksi.

Tekemistä

Välillä voi olla vaikea keksiä tekemistä. Toiminta osiosta löydät vinkkejä eri tekemisiin.Voit myös klikata tästä.

Konsertti

Moi! Oikein hyvää pääsiäistä! Lahden seurakuntayhtymän seurakunnat tarjosivat koululaisille hyvän mielen konsertin ma 6.4. Konsertti on vielä nähtävissä vielä 14.4 saakka netissä. Jos et ole sitä vielä nähnyt tai haluat katsoa sen uudelleen niin linkki konserttiin on tässä https://youtu.be/t_Awy4AJG3M

Toiminta seis 13.5 saakka!

Kaikki toiminta jää toistaiseksi tauolle 13.5. saakka seurakuntayhtymän ohjeistuksen mukaan.Tämä tarkoittaa sitä, että fyysiset kerhot ovat tältä keväältä päättyneet. Pahoittelut tästä aiheutuvasta vaivasta.Vaikka toiminta onkin seis, niin tylsiä hetkiä varten yritämme koota jotain vinkkejä tekemiseen. Vinkit löydät toiminta-osiosta.