Kerhot

Tietoa Joutjärven seurakunnan varhaisnuorisotyön kerhoista

Lapsille, 7 – vuotiaasta ylöspäin, on tarjolla erilaisia harrastekerhoja. Ne ovat avoimia ja pääsääntöisesti maksuttomia. Kerhot kokoontuvat viikoittain arki-iltoina syyskuusta joulukuun alkuun ja tammikuusta huhtikuun loppuun välisenä aikana poislukien koulujen lomaviikot. Päätoimipisteinä ovat Joutjärven kirkko, Ahtialan seurakuntakeskus ja Kunnaksen seurakuntakoti. Lisäksi joitain pelikerhoja on järjestetty kouluilla.

Kevään 2020 kerhot

Tällä hetkellä kerhotilanne elää ja päivittyy tilanteen mukaan.
Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhot ovat päättyneet tältä keväältä virustilanteen takia.

Joutjärven kirkko

Ma klo 17.00 – 18.30 PUUHAKERHO 7 – 10 v.

Puuhakerhoon puuhastelemaan! Voit tulla aloittamaan viikon hauskasti kerhossa. Pelailemme, leikimme, laulamme, luemme tarinoita ja teemme kaikkea kivaa. Tule tutustumaan uusiin kavereihin ja pitämään yhdessä kivaa!

Ohjaajat: Essi Ahonen ja Sanni Heikkilä

To klo 16.30 – 18 PALLOILUKERHO 7 – 12 v.

Tervetuloa palloilukerhoon pelailemaan erilaisia pallopelejä esim. jalkapalloa ja sählyä. Mukaan et tarvitse kuin sisäpelikengät ja halutessasi sählymailan ja suojalasit. Kaikki innolla mukaan!

Ohjaajat: Anders Knuuttila ja Rasmus Pyykönen

Ahtialan seurakuntakeskus

Ti klo 17.00 – 18.30 PUUHAKERHO 7 – 10 v.

Tervetuloa puuhakerhoon! Kerhokauden aikana pelaillaan, askarrellaan, hassutellaan ja ehkä leivotaan yhdessä. Kerholaiset pääsevät myös itse vaikuttamaan kerhon sisältöön. Tervetuloa mukaan!

Ohjaajat:  Emilia Hoikkala ja Patrik Soppi

To klo 17.00 – 18.30 PUUHAKERHO 8 – 12 v.

Puuhakerhossa pelaillaan, leikitään sekä touhutaan kaikenlaisia aktiviteettejä koko porukan voimin. Kerholaisilla on vapaus toivoa haluamiaan leikkejä ja kaikki otetaan mukaan! Tervetuloa puuhakerhoon!

Ohjaajat:  Ville Simola ja Vertti Simola

Ohjaajaksi

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana varhaisnuorten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää. Tarvetta kerhonohjaajille on.

Lisätietoja varhaisnuorten toiminnasta antaa nuorisotyönohjaaja Tero Löfberg, puh. 044 7191 278, tero.lofberg@evl.fi