Kerhot

Tietoa Joutjärven seurakunnan varhaisnuorisotyön kerhoista

Lapsille, 7 – vuotiaasta ylöspäin, on tarjolla erilaisia harrastekerhoja. Ne ovat avoimia ja pääsääntöisesti maksuttomia. Kerhot kokoontuvat viikoittain arki-iltoina syyskuusta joulukuun alkuun ja tammikuusta huhtikuun loppuun välisenä aikana poislukien koulujen lomaviikot. Päätoimipisteinä ovat Joutjärven kirkko, Ahtialan seurakuntakeskus ja Kunnaksen seurakuntakoti. Lisäksi joitain pelikerhoja on järjestetty kouluilla.

Kevään 2019 kerhot

Tällä hetkellä kerhotilanne elää ja päivittyy tilanteen mukaan.
Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Kerhot jatkuvat viikolla 2.

Joutjärven kirkko

To klo 16.30 – 18 PALLOILU/SÄHLYKERHO 7 – 12 v.

Tervetuloa pelaamaan salibandya ja muita pallopelejä kahden säbätytön ohjauksessa! Leikitään ja pelaillaan sekä pidetään hauskaa! Mukaan tarvitset omat sisäpelikengät sekä hymyilevän suun 😊. Mailoja ja suojalaseja saat lainaksi kirkolta, mutta jos omistat omat suojalasit, otathan ne mukaasi. Nähdään kerhossa!

Ohjaajat: Eveliina Järventausta ja Aatu Kupari

Ahtialan seurakuntakeskus

Ma klo 17.00 – 18.15 TEATTERIKERHO TEMPO yli 8v.

Teatterikerho Tempo on tarkoitettu näyttelemistä kiinnostuneille lapsille. Kerhossa opetellaan näyttelemisen alkeita leikkien ja näytelmien avulla, sekä pidetään yhdessä tosi hauskaa. Lähde reippaasti mukaan hauskanpitoon!

Ohjaajat: Jenna Kyrö ja Riona Halli

Ti klo 17.00 – 18.30 PUUHAKERHO 7 – 9 v.

Tervetuloa puuhakerhoon! Puuhakerhossa puuhastellaan kaikenlaista hauskaa niin tytöille kuin pojillekin kuten erilaisia leikkejä ja pelejä. Pyrimme myös toteuttamaan kerholaisten omia toiveita toiminnassamme jotta kaikilla olisi mielekästä tekemistä kerroillamme.

Ohjaajat:  Emilia Hoikkala  ja Ville Simola

Kunnaksen seurakuntakoti

Ke klo 17.00 – 18.15 ASKARTELUKERHO 7 – 11 v. (päättyy 3.4.)

Tervetuloa askartelukerhoon!

Ohjaajat: Anna Friberg

Ohjaajaksi

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana varhaisnuorten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää. Tarvetta kerhonohjaajille on.

Lisätietoja varhaisnuorten toiminnasta antaa nuorisotyönohjaaja Tero Löfberg, puh. 044 7191 278, tero.lofberg@evl.fi