Kerhot

Tietoa Joutjärven seurakunnan varhaisnuorisotyön kerhoista

Lapsille, 7 – vuotiaasta ylöspäin, on tarjolla erilaisia harrastekerhoja. Ne ovat avoimia ja pääsääntöisesti maksuttomia. Kerhot kokoontuvat viikoittain arki-iltoina syyskuusta joulukuun alkuun ja tammikuusta huhtikuun loppuun välisenä aikana poislukien koulujen lomaviikot. Päätoimipisteinä ovat Joutjärven kirkko, Ahtialan seurakuntakeskus ja Kunnaksen seurakuntakoti. Lisäksi joitain pelikerhoja on järjestetty kouluilla.

Syksyn 2020 kerhot

Tällä hetkellä kerhotilanne elää ja päivittyy tilanteen mukaan.
Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Muista pestä kädet heti kerhoon tultuasi ja ethän tule kipeänä kerhoon. Myös osallistujamääriä voidaan joutua tarkistelemaan syksyn ohjeistuksen myötä.

Kerhot alkavat viikolla 36! (eli 31.8 eteenpäin)

Joutjärven kirkko

Ma klo 17.00 – 18.00 PUUHAKERHO 7 – 10 v.

Puuhakerhoon puuhastelemaan! Voit tulla aloittamaan viikon hauskasti kerhossa. Tule tutustumaan uusiin kavereihin ja pitämään yhdessä kivaa!

Ohjaajat: Vertti Simola

.

To klo 16.30 – 18 PALLOILUKERHO 7 – 12 v.  (päättyi syyslomaan, jatkuu tammikuussa)

Tervetuloa palloilukerhoon pelailemaan erilaisia pallopelejä esim. jalkapalloa ja sählyä. Mukaan et tarvitse kuin sisäpelikengät ja halutessasi sählymailan ja suojalasit. Kaikki innolla mukaan!

Ohjaajat: Henri Mäkelä

Ahtialan seurakuntakeskus

Ti klo 17.00 – 18.30 PUUHAKERHO 7 – 10 v.

Tervetuloa puuhakerhoon! Kerhokauden aikana pelaillaan, askarrellaan, hassutellaan ja ehkä leivotaan yhdessä. Kerholaiset pääsevät myös itse vaikuttamaan kerhon sisältöön. Tervetuloa mukaan!

Ohjaajat:  Emilia Hoikkala ja Patrik Soppi

Kunnaksen seurakuntakoti

To klo 17.30 – 19.00 KUVISKERHO 8 – 12 v. (kerho päättyi suunnilteman mukaan)

Kerho on projektiluontoinen ja kokoontuu syyskuun alusta (3.9) syyslomaan (15.10). Kerhokertoja tulee tällöin seitsämän. 

Ohjaajat:  Katariina Karttunen ja Laura Soppi

Ohjaajaksi

Jos sinulla rippikoulun käynyt nuori tai aikuinen on innostusta ja aikaa toimia kerhonohjaajana varhaisnuorten parissa, niin ota yhteyttä ja kysy lisää. Tarvetta kerhonohjaajille on.

Lisätietoja varhaisnuorten toiminnasta antaa nuorisotyönohjaaja Tero Löfberg, puh. 044 7191 278, tero.lofberg@evl.fi